Een middelbare school kiezen is best spannend, want hoe weet je nu welke school het beste bij jou past? Kijk eens rond op onze website en ga vooral ook op online ontdekkingsreis. Iedereen is welkom op het Minkema College!

Het Minkema College is een school waar je jezelf mag zijn. Met docenten die weten wie jij écht bent en wat je in je hebt. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We leggen de lat best hoog, maar nooit zonder je te helpen. Op deze manier leer je waar je goed in bent en hoe je jouw eigen keuzes kunt maken. Zo bepaal je straks zelf welke stap het beste bij jou past. Klaar voor de wereld van morgen!

Check onze VR-tour

Kun je niet wachten om een kijkje te nemen? In onze VR-tour 'wandel' je door onze gebouwen. Onderweg kom je leerlingen tegen, kun je filmpjes bekijken en vertellen we je meer over onze school.

Brochure groep 8

In de brochure voor groep 7- & 8-leerlingen leggen wij ons onderwijs uit, vertellen we meer over de extra activiteiten die we aanbieden en vind je alle praktische informatie omtrent aanmelden. Er is een brochure gericht op onze havo/vwo-opleidingen en één gericht op het vmbo.

Lees de brochure

Mis niets! Volg ons op social