Als je aan het einde van het tweede leerjaar kader/mavo kiest voor de mavo, volg je een breed vakkenpakket. Pas aan het eind van leerjaar drie kies je welke kant je op wilt.

Unieke mavo-richtingen

Ga je door in de mavo-stroom dan kun je in klas 3 kiezen uit drie unieke mavo-richtingen:

Mavo Tech

Dit is een mavorichting met een groot deel technische vakken en informatietechnologie, speciaal voor die leerlingen die mavo aankunnen èn veel interesse hebben voor een technische opleiding.

Je hebt een vast vakkenpakket, 6 examenvakken, techniek en informatietechnologie en onderzoekend en probleemoplossend leren.

Mavo Ondernemen

Bij deze mavo-richting staat ondernemend leren centraal. We willen je voorbereiden op het ondernemerschap: zelf een bedrijf starten of succesvol zijn in een bedrijf.

Je hebt een vast vakkenpakket, 5 algemeen vormende examenvakken (zoals wiskunde en Engels). Daarnaast volg je 1 beroepsgericht examenvak: commercieel en secretarieel.

Mavo Klassiek

 Bij deze mavo-richting krijg je 6 examenvakken, keuze uit de sectoren (met als examenprogramma: Techniek & Maatschappij, Economie & Maatschappij, Natuur, Gezondheid en Maatschappij) en een brede vorming.

Doorstroomschema

Bekijk in het doorstroomschema wat de mogelijkheden zijn om op te stromen of door te stromen.

Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten.